Balthazar in het Depot

Balthazar komt in het Depot tonen dat ze meer zijn dan ‘a flirt’. Dat doen ze met hun nieuwe album ‘Rats’. Een album dat naar eigen zeggen best een romantische plaat is geworden, ‘een soundtrack voor de pleziertjes en tegenslagen van elke dag’. En eerlijk, wie verlangt er zo nu en dan niet naar een soundtrack bij zijn eigen leven om de boel wat op te vrolijken of te dramatiseren? Ook de minder romantische zielen hoeven niet te vrezen, want ook op hun nieuwe plaat is het ritme  meeslepend, de harmonieën  strak en de stem van Jinte Deprez zo sexy dat er een groove doorheen je hele lijf gaat.

De Belgische pop/rockband won in 2006 de publieksprijs op Humo’s Rockrally toen ze amper twee jaar bezig waren. Met hun debuutalbum ‘Applause’ wonnen ze in 2010 een MIA voor beste album. Het was ook in dat jaar dat ze al een keer hun energieke livereputatie eer kwamen aandoen in Het Depot.

Op 6 december treedt Balthazar op in het Depot. Tickets te verkrijgen op www.hetdepot.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.