Bergbeklimmer Wim Smets deelt zijn ervaringen bij Faculty Club

Op dinsdag 23 oktober organiseert Faculty Club een gratis workshop met als titel ‘Extreme Uitdagingen’. Bergbeklimmer Wim Smets legt hierin uit hoe zijn ervaringen als klimmer hem hebben geholpen in zijn professionele leven. Wim Smets kwam onlangs nog in het nieuws omdat hij als tweede Belg erin is geslaagd om de Manaslu in de Himalaya te beklimmen – een prestatie die zeker aan bod zal komen tijdens zijn lezing.

Wim Smets combineert sinds 1998 avontuurlijke reizen met extreme uitdagingen. Als gepassioneerd bergbeklimmer is hij één van de vijf Belgen die drie bergen hoger dan 8.000 meter beklom, en is hij de enige Belg die een poging ondernam om de K2 te bedwingen. Deze extreme uitdagingen hebben Wim uiteraard heel wat levenservaring bijgebracht. Zijn fysieke uithoudingsvermogen, technische vaardigheden en mentale weerbaarheid komen hem ook in zijn dagelijkse leven goed van pas. Wim deelt zijn ervaringen graag met een breed publiek. Hij is er immers van overtuigd dat zijn expertise op het vlak van teambuilding en stressresistentie iedereen ten goede komt.

Programma
16u30: Welkomstdrink
17u00: Start van de lezing
18u30: Receptie

Praktisch
Faculty Club
Inschrijven kan tot 16 oktober via workshop@facultyclub.be of op 016 32 95 18.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.