JCI Leuven viert zijn 40e verjaardag

Op zaterdag 20 oktober 2012 heeft JCI Leuven zijn 40-jarig bestaan gevierd bij Salons Lassaut in Holsbeek. In aanwezigheid van 170 leden, oud-leden en sympathisanten
maakten zij er een spetterend feest van waarop vele verhalen uit de oude doos werden opgeduikeld en vriendschapsbanden werden aangehaald.

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme met leden die groeien door engagement in creatieve projecten en gaandeweg leiderschap en ondernemerszin ontwikkelen.

In Leuven ontstond JCI in 1972 als ‘Jonge Ekonomische Kamer’. De afgelopen 40 jaar hebben verschillende generaties  leden, beter bekend als Jaycees, diverse projecten gerealiseerd aan de hand van de vier pijlers: Gemeenschap, Individu, Business en Internationalisme. Zo waren er de wijnveilingen begin jaren ’90 ten voordele van Ter Bank en Ter Wende, de JCI scholendebating waarin de afgelopen jaren verschillende scholen in Vlaams-Brabant het tegen elkaar opnamen op het vlak van welsprekendheid, de jaarlijkse verkiezing van JCI Vlaamse Jonge Ondernemer, het benefietconcert ten voordele van VZW huis van het Kind Leuven dat vorig jaar georganiseerd werd in de Minnepoort te Leuven, enzovoort.

De Leven in Leuven redactie feliciteert JCI Leuven met deze verjaardag en wenst haar nog veel geëngageerde jaren toe.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.