Louis Tobback roept Leuvense studenten op om voor geluidsoverlast te zorgen

Na de formidabele 4-1 zege van Oud-Heverlee Leuven dit weekend zwol het hart van menig voetbalfan in Leuven. OHL maakte zijn reputatie van reuzendoder eens te meer waar. Om extra supporters in het stadion van Oud Heverlee te krijgen voor de derby OHL – KV Mechelen, roept Louis Tobback, die fervent de strijd aanbindt met nachtlawaai en studentenoverlast, in een opgemerkt filmpje alle Leuvense studenten op om zoveel mogelijk kabaal te maken. Voor één keer roept hij alle kabaalmakers op het luidste van zichzelf te geven in het stadion van Oud Heverlee Leuven op 31 oktober om de Leuvense voetbalploeg aan te moedigen.

Op de avond van de derby, woensdag 31 oktober, zal een apart vak worden vrijgehouden voor 2.000 studenten, die OHL naar de overwinning mogen schreeuwen. Tickets kosten slechts 15 euro en geven eveneens recht op 5 drankbonnetjes. Boondoggle, die de campagne in mekaar stak, startte met een nachtelijke ticketverkoop op plaatsen die gekend staan om geluidsoverlast, zoals de Oude Markt, in café’s of fuifzalen. Daarnaast kunnen studenten op vertoon van hun studentenkaart tickets kopen via een studentenclub, OHL of studentenrestaurant Alma.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Louis Tobback roept Leuvense studenten op om voor geluidsoverlast te zorgen”

TD
(on oktober 23rd, 2012 at 11:27)

Oh fijn en dan lopen al die studenten Tinnitus en Hyperacusis op bij al dat geschreeuw. Heel slim van Tobback…

 
verhavert
(on oktober 24th, 2012 at 17:44)

goed bezig

 
SG
(on oktober 28th, 2012 at 20:12)

Ik heb tickets gekocht in de alma maar achteraf realiseerde ik mij dat hier geen ‘bonnetjes’ bij zaten voor die 5 consumpties. Ik hoop dat deze gewoon in het stadion verkregen kunnen worden dan?

 
Dries
(on oktober 29th, 2012 at 16:36)

@SG: ‘t is niet zo duidelijk, maar ik heb de indruk dat je die drankbonnetjes al zou moeten krijgen wanneer je je ticket koopt: http://www.ohl.be/heren/seizoen/wedstrijden/ticketing/4134