Nachtbussen regio Leuven rijden zaterdagnacht volgens zomertijd

In de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober gaat de wintertijd in. Om verwarring te vermijden, rijden de nachtbussen van De Lijn Vlaams-Brabant komende zaterdagnacht nog volgens zomertijd. Dat wil zeggen dat reizigers om 2.00 uur of 2.30 uur zomertijd de laatste bus kunnen nemen aan de haltes Rector De Somerplein (het vroegere Fochplein). Het aantal nachtbussen blijft gelijk. Er worden dus geen bijkomende ritten ingelegd om 2.00 uur of 2.30 uur wintertijd.

Alle nachtbussen die richting station rijden vertrekken aan Zone A op het Rector De Somerplein (ook nachtbus 2 Leuven – Kessel-Lo – Hulsberg). De nachtbussen die richting Dirk Boutslaan rijden, vertrekken aan Zone B op het Margarethaplein.

Voor meer informatie kunnen reizigers terecht in de Lijnwinkel aan het Leuvense station, op de website www.delijn.be of op 070 220 200 (€0,30/min).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.