Weerwolvenevent Leuven

Op zaterdag 10 november om 19u30 vindt het vijfde WEERWOLVEN EVENT LEUVEN plaats in het H.-Hartinstituut in Heverlee. Wie er meer over wil weten, kan terecht op www.weerwolven.org.

‘De Weerwolven van Wakkerdam’ is een interactief spel waarbij je de anderen tracht in te schatten om ieders identiteit te achterhalen en zo de weerwolven te ontmaskeren. Het spel is uitgegeven door 999 Games en heeft een uitbreidingsset ‘Volle Maan in Wakkerdam’ en ‘het dorp’, die aan de basis liggen van WEERWOLVEN EVENT LEUVEN.

In Leuven bestaat er sinds enkele jaren een Weerwolven-traditie. Op geregelde tijden worden liefhebbers uitgenodigd naar Wakkerdam om samen ‘Weerwolven’ te spelen. Enige tijd geleden ontstond het idee om dit spel met een zeer grote groep te spelen. Inmiddels is dit event aan haar vijfde editie toe. Ter gelegenheid van deze vijfde verjaardag zorgt Kabloeng! voor animatie.

‘Speelgoed Mertens’ en spellenclub ‘Speelduivel’ staan klaar in de strijd tegen de weerwolven. Op www.weerwolven.org kan je als individu of als groep inschrijven. Het spel kan zowel door beginners als gevorderden gespeeld worden. WEERWOLVEN EVENT staat open voor iedereen vanaf 15 jaar.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.