BAH – Belgian Art House aan de Vaartkom

Op 9 november 2012 gaat de 2de editie van BAH – Belgian Art House van start. Aan de Vaartkom wordt de industriële ruimte opnieuw omgebouwd tot een heuse kunstgalerij. Een gevarieerd aanbod van Belgische hedendaagse kunstenaars wordt tentoongesteld waaronder Raoul De Keyser, Luc Tuymans, Bert de Beul, Willy De Sauter, Vadim Vosters, Hans Fohan, Hilde Overbergh, Dirk Janssens, Liesje Reyskens, Thomas Richard Mertens, Wim Nys, Mossieux Collective, Peter Legein en enkele anderen. De jonge wolven worden afgewisseld met klinkende namen. Bovendien worden er zowel unieke stukken als multiples getoond. Niet enkel schilderkunst komt aan bod maar ook fotographie, stencil-art en moss-art.

De tentoonstelling is gedurende de periode van 10 tot en met 19 november geopend van 10 uur tot en met 19 uur. De pop-up galerij bevindt zich aan de Vaartkom, te Leuven.

Alle informatie op belgianarthouse.com .

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.