Esther & Fatou akoestisch in Café Entrepot

Leuven telt af. Voor een vernieuwde concertzaal met gewezen cinemazeteltjes, voor een vierdaags optreden van Selah Sue, voor het hernemen van ontelbare Open Mic avonden, voor het vieren van onze burgemeester van de nacht. Het grote feest komt eraan…

Maar waarom wachten tot 16, 17 of 18 november? Bij Cult! komt Mike Naert nu maandag al een woordje uitleg geven over het grootse feest. Groot feest! Veel mensen. Druk. Dus kom gewoon luisteren naar de essentie in het Café Entrepot. Op hetzelfde podium komt die 12de november ook 30CC de Leuvense klimaatweek toelichten, en komt La Petite Bande vertellen wat er zoal op de ondertussen derde Dag van – jawel – La Petite Bande te doen zal zijn.

En om u helemaal warm te maken, zullen Esther & Fatou van de partij zijn. Voor een babbel. En een kleine set. Akoestisch. Gezellig. En met plek om ademloos te luisteren. Tenzij u daarvoor liever wacht tot de fundraising van Het Depot, nog voor die andere jongedame, u weet wel, vlak voor het grote feest. Maar sst, dat hebt u natuurlijk niet van ons!

Concreet:
Maandag, 12 november 2012, van 20u tot 22u, in Café Entrepot
Cult! in gesprek met Mike Naert, La Petite Bande en Esther & Fatou.
Om 22u akoestische set van Esther & Fatou.

Cult!, het cultuurprogramma van Radio Scorpio, verzamelt elke maandagavond tussen 20u en 22u enkele vooraanstaande figuren uit het Leuvense culturele wereldje, om stil te staan bij vergane glorie, hedendaagse projecten en weldra te vervullen dromen. Te beluisteren op 106FM, of live te volgen in het Café Entrepot.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.