Zet je zintuigen op scherp in Leuven, Stad van de wetenschap

Op zondag 25 november 2012 van 10 tot 18u staan wetenschap en technologie in Leuven centraal tijdens de Vlaamse Dag van de Wetenschap.

Je kan kiezen uit meer dan 40 activiteiten die plaatsvinden op 9 boeiende locaties: de Universiteitshal, de Radio 2 studio, Museum M, HistarUZ (het museum van UZ Leuven), de campus Sociale Wetenschappen, de Hoorn, de St- Michielskerk, het Museum voor Dierkunde, dat alles in de binnenstad én Campus Arenberg in Heverlee. Zo kan je zelf die dag je parcours samenstellen.

In Leuven draait alles rond zintuigen. Een voorbeeld: je kiest voor lezingen over de oceaan, het ruimterecht, internetgebruik of Johannes de Doper in de kunst, je volgt workshops waarin je zelf medicijnen maakt, je test je hartritme, je fietspositie, je woont een flitsende radioshow bij in Radio 2, je ontdekt een heuse walvis in de stad en je verslaat Jada, de badmintonrobot. Enkel voor museum M en de Hoorn moet je je registreren!

Familietip: combineer de Dag van de Wetenschap met een bezoek aan de Sint in het Stadhuis van Leuven!

Raadpleeg het volledige Leuvense programma.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.