Eerste Leuvense Stoofvlees Battle

Wintertijd in Leuven’ pakt dit jaar uit met een nieuwigheid. Voor het eerst wordt er een heuse Leuvense Stoofvlees Battle georganiseerd.

Wie maakt er het beste stoofvlees van Leuven? Dat is de vraag!

Iedereen mag meedoen: studenten en senioren, hobby-koks, maar ook culinaire leken. Want iedereen heeft wel zijn geheime recept voor deze klassieker. En welke zijn zoal die geheime ingrediënten? Een Leuvense recept kan natuurlijk al niet zonder bier. Maar misschien gaat er wel een blokje peperkoek bij? Wat stroop? Of juist een boterham met van die speciale mosterd? Wij zijn alleszins benieuwd.

Kandidaten kunnen hun recept insturen tot 10 december. De jury kiest uit alle inzendingen de vier strafste. Die nemen het op zaterdag 15 december tegen elkaar op in een echte Stoofvlees Battle. Start om 14 uur in de VIP-tent van de Leuvense kerstmarkt.

De winnaar krijgt een gastronomisch diner en natuurlijk de gegeerde eretitel!

Alle info op: www.leuven.be/stoofvleesbattle

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.