Lezing & signeersessie Annemie Struyf in Standaard Boekhandel

Speciaal voor dit boek keert Annemie Struyf, drie jaar na haar eerste, succesvolle tv-reeks In Godsnaam, terug naar het klooster van Brecht. In 2009 werd Annemie Struyf uitzonderlijk toegelaten in de contemplatieve wereld van de slotzusters. Waar ze wereldvreemde wezens had verwacht, ontmoette zij integere en milde vrouwen. 1,4 miljoen kijkers waren aan de buis gekluisterd. Honderden enthousiaste reacties volgden. Sinds haar verblijf in het slotklooster hield zij contact met de zusters, omdat hun extreme levenskeuze haar bleef fascineren. Wie wil er nu vrijwillig achter slot en grendel leven? Wie wil er nog arm, kuis en gehoorzaam zijn? Daarom ging Annemie in 2012 opnieuw met hen meeleven in het slotklooster. Samen zoeken ze een antwoord op de vragen die onbeantwoord bleven. Welk verlangen maken deze zusters in ons wakker? Wat maakt hun spiritualiteit zo bijzonder?

Inschrijven voor de lezing is GRATIS en kan aan de balie van de winkel.

Praktisch
Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat
Zaterdag 1 december 2012 van 15u-16u

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.