Vijfde editie Brocanterie Indoor

Op zondag 2 december 2012 vindt de vijfde editie plaats van ‘Brocanterie Indoor‘ in de Brabanthal in Heverlee. De vele standhouders bestaan uit particulieren, hobbyisten, verzamelaars en professionals, waardoor een grote diversiteit aan artikelen gegarandeerd is. Je vind er tweedehandsspullen, artisanale creaties, brocante en antiek, stock-en eindereeksverkopen, verzamelobjecten, vintagespullen enzoverder. De grote zaal bevat ook een cafetaria waar je terecht kan voor een natje en een droogje. Het openbaar vervoer (De Lijn – bus n° 630) zorgt om het uur voor een vlotte verbinding de ganse dag van- en terug naar het station. De inkomprijs per persoon bedraagt € 2, de tweede persoon krijgt gratis toegang op vertoon van de kortingsbon die je kan vinden op de website www.brocanterie.be. Voor kinderen is de toegang gratis. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 18:00.

Meer informatie kan je vinden op www.brocanterie.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.