Arenbergorkest – Winterconcert Allo? Hallo!

Het Arenbergorkest, onder muzikale leiding van Donia Surowiec, nodigt uit voor haar jaarlijkse winterconcert.

Onder de titel ‘Allo? Hallo!’ brengt het Arenbergorkest zowel bekende klassieke muziek als hedendaagse filmmuziek ten gehore, met onder andere het Allegretto uit Symfonie nr. 7 van L. van Beethoven, Palladio van K. Jenkins, The Ascension (uit the Divine Comedy) van Robert W. Smith, Saga Candida van hedendaags Belgisch componist Bert Appermont en de themamuziek uit Band of Brothers.

Het concert vindt plaats donderdag 13 december 2012 om 20u in de Aula Pieter De Somer (Deberiotstraat 24, Leuven). Kaarten kan je in voorverkoop krijgen via de leden of via de website. Kaarten kosten 4 euro voor studenten en minderjarigen (één euro korting voor houders van een cultuurkaart) en 6 euro voor niet-studenten. Kaarten aan de kassa zijn één euro duurder.

Na afloop is er een gratis receptie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.