Kerstconcert LUK: Jauchzet!

Dinsdag 18 december 2012 om 20u30 brengt het Leuvens Universitair Koor het kerstconcert “Jauchzet!” in de Sint-Jan-de-Doperkerk in het Groot Begijnhof te Leuven.

Het Leuvens Universitair Koor o.l.v. Marleen De Boo brengt een gevarieerd programma rond hetzelfde thema: Jauchzet, Cantate, Jubilate, Exultate. Gaande van oude renaissance muziek, via de romantiek (Mendelssohn) tot post-modernisme doen we iedere tijdsperiode en ieder continent aan.

Het Leuvens Universitair Koor werd in 1969 opgericht en is een dynamische vereniging van enthousiaste studenten aan de KULeuven met zingen als gemeenschappelijke interesse. Het koor bestaat enkel uit studenten, daardoor heeft het dus als ‘eeuwig jong’ koor een zeer frisse klank én een hoog kwalitatief niveau.

Info en reservaties via luk@studentenweb.org, 016 23 47 11,
http://luk.studentenweb.org, Groot Begijnhof 31 3000 Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.