Haute Cuisine, de Leuvense Urban Crafters

Haute Cuisine is opgericht door de Leuvenaars Benny Conings en Bernd Tyskens en ze houden zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van lichtobjecten uit polyester. Daarbij geven ze alledaagse voorwerpen een nieuwe betekenis of een nieuwe functie. Haute Cuisine doet mee aan de wedstrijd voor de meest populaire ‘Urban Crafter’ en op hun wedstrijdpagina hebben ze een heel interessant filmpje staan waarbij ze uitleggen hoe ze te werk gaan en laten zien hoe ze zo’n lichtobject maken.

Klik hier om naar het filmpje op de Urban Craft pagina te gaan, en als je hen wil steunen kan je op hen te stemmen door op de facebook ‘vind ik leuk’ knop te klikken.

Enkele lichtgevende bomen van Haute Cuisine tijdens de Dag van de Wetenschap in De Hoorn, foto getrokken door Carolien:
Dag van de Wetenschap - De Hoorn

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.