An Nelissen met De Moedermonologen in Leuven

Op vraag van Toneel 4 treedt An Nelissen op in Leuven met ‘moedermonologen’. Zij brengt dit theaterstuk op zaterdag 15 en zondag 16 december 2012 in Zaal ‘Ons Huis’ in de Goudbloemstraat 28 in Leuven. An Nelissen neemt in haar nieuwste show weer een hoop onderwerpen op de korrel. Er wordt o.a. gelachen met het moederschap, met nieuw samengestelde gezinnen, met politiek correcte kinderopvang, met het lege-nestsyndroom, met de overgang van moederschap naar schoonmoederschap, met de problemen die we achterlaten voor onze kinderen en de problemen die onze ouders voor ons achtergelaten hebben, met wat we van onze moeders geleerd hebben en wat we wilden dat we niet van hen geleerd hadden, etc…

Meer informatie kan je vinden op de website van Toneel 4.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.