Koopzondagen op 16, 23 en 30 december 2012

Zondag 16, 23 en 30 december 2012 | van 13.30 tot 18.00 uur
Tijd genoeg om dat laatste kerstcadeautje te vinden. In winkelstad Leuven kan je immers ook op zondag volop eindejaarsshoppen. En tijdens de koopzondagen kan je een namiddag in de gezellige winkelstraten combineren met een bezoekje aan de Leuvense KerstmarktM-Museum Leuven of een boeiende, muzikale rondleiding in het stadhuis.

Spaaractie ‘Leuven anders geshopt’
Op zoek naar een heel origineel, hip cadeau? Dan moet je zeker eens langs een van de 20 winkels van ‘Leuven anders geshopt’, een verzameling van de meest trendy shops met een aanbod voor groot en klein, van kunst tot kleding, van sieraden tot wijn.

Tijdens Wintertijd loopt er een toffe spaaractie: verzamel 4 stempels van 4 verschillende winkels en maak kans op een van de 10 overvolle cadeaumanden ter waarde van € 200! Surf voor de deelnemende winkels naar www.leuvenandersgeshopt.be. De winkels zijn op vrijdag 21 december uitzonderlijk open tot 21 uur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.