M viert kerst

Bij M – Museum Leuven kan je je tijdens de laatste weken van het jaar laten onderdompelen in de kerstsfeer. M nodigt haar bezoekers uit op de M-stand van de Leuvense kerstmarkt, waar ze een verrassend kerstcadeau kunnen winnen met het Rad van Fortuin.

Daarnaast kan je tijdens het weekend van 15 en 16 december en op donderdag 20 december binnen springen bij M om een eigen originele kerstkaart te maken. Met behulp van de M-fotograaf, een inspirerend kerstdecor en een originele verkleedkoffer krijg je in M de kans om je eigen kerstkaart te ontwerpen. De ideale gelegenheid om een memorabel kerstportret in te blikken met familie en vrienden of om je vrienden en familie te verrassen met een persoonlijke kerstkaart.

Verder kan je met de allerkleinsten ontdekken hoe Jules kerst viert in M! Jules, de bekende klaspop en het figuurtje uit de gelijknamige kinderboeken van auteur-illustrator Annemie Berebrouckx is op bezoek in M. Je kan hem nog tot juni bezoeken in zijn eigen kamertje, volledig ingericht met zijn vertrouwde spulletjes en tekeningen van zijn ‘geestelijke moeder’. Jules kent het museum op zijn duimpje en is daarom de ideale gids voor kleuters. ‘Jules in M’ is een parcours op maat van de kleinste museumbezoekers en gebeurt aan de hand van een praktische gezinskoffer vol spannende opdrachten.

M op de kerstmarkt
12.12.12 >< 23.12.12, Ladeuzeplein stand 122

Shoot en ontwerp je eigen kerstkaart in M
za 15.12.12 & zo 16.12.12 | 11:00 > 18:00
do 20.12.12 | 11:00 > 22:00
Foto en ontwerp zijn gratis. Je betaalt enkel de afdruk.

Jules viert kerst in M
Gezinnen met kinderen van 2,5 >< 6 jaar
De gezinskoffer is gratis | reservatie wenselijk op bezoekm@leuven.be of 016 27 29 29
Kinderen < 13j: gratis toegang | volwassenen: € 9 / 7

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.