Fotowedstrijd SeeMyLeuven: bijna 3.000 inzendingen brengen Leuven in beeld

Alle ingezonden foto’s werden genomen met een mobiele telefoon en gedeeld met #seemyleuven op Instagram. Deelnemen kan nog tot 7 januari 2013.

Een professionele jury, onder leiding van Marco Mertens  en SeeMyCity, beoordeelt de inzendingen. De beste inzendingen worden tentoongesteld in M – Museum Leuven én beloond met leuke prijzen. Bezoekers aan de tentoonstelling kiezen een foto voor een ansichtkaart van Leuven. Daarnaast liggen twee luxeweekends in Leuven en allerlei mooie fotoprijzen (Olloclips, afdrukken, waardebonnen …) klaar voor de winnaars.

© Marianne Hope

SeeMyLeuven
Leuven springt, als eerste Belgische stad, op de Instagramtrend en lanceert een grote Instagram-wedstrijd op zoek naar de mooiste en meest originele foto’s van de stad.

Instagram is een eenvoudige app die op korte tijd wereldwijd meer dan 100 miljoen aanhangers verzamelde. Met de app maak en bewerk je foto’s met je smartphone. Nadien wissel je de foto’s via sociale netwerksites uit met andere Instagram-gebruikers.

Naast de fotowedstrijd is er ook een workshop en een expo in M – Museum Leuven.

http://www.seemycity.nl/projects/seemyleuven/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.