Straffe Madammendag in Standaard Boekhandel

Zaterdag 15 december is Straffe Madammendag in Standaard Boekhandel in de Diestsestraat. Met signeersessies van An Nelissen, seksuologe Kaat Bollen en styliste Lien Degol.

Lien Degol signeert ‘De juiste look op je werk’ van 15 tot 16.30u
‘De juiste look op je werk’ helpt vrouwen door het labyrinth van verschillende dresscodes op de werkvloer: voor zowel de net afgestudeerde studente die moet solliciteren, als de jonge moeder die na een kinderbreak weer aan de slag wil. En ook voor de creatieve duizendpoot die vanuit haar atelier plots de wondere wereld der vakbeurzen wordt ingegooid, en daar indruk wil maken.

Dit is het eerste boek van stijlcoach Lien Degol die al meer dan 20 jaar niet meer weg te denken is uit de media. Ze werkte al mee – voor en achter de schermen – aan programma’s als Het Peulengaleis of De Liegende Doos, maar ze kleedde net zo goed de deelnemers van Het Swingpaleis, De Soundmixshow of Miss België. Op dit moment is Lien aan het werk te zien in ‘Schat, ik heb niets om aan te doen’ en ‘In stijl met Lien’ op Vitataya.

An Nelissen signeert ‘De Moedermonoloog’ van 14 tot 15.30u
Een Joods spreekwoord zegt: God kan niet overal zijn, daarom vond hij moeders uit. Maar zoals gewoonlijk is de schepper wel vergeten daar een handleiding bij te leveren. Het ene moment ben je als moeder dolblij om te zien wat er aan het andere eind van de navelstreng tevoorschijn komt, het andere moment knalt dezelfde verbinden als een afgeknapt bungee-elastiek keihard in je gezicht.

An Nelissen heeft een patent op succesvolle theatervoorstellingen over belangrijke momenten in een vrouwenleven.

Van 14.00u tot 16.30u in de Standaard Boekhandel Diestsestraat

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.