Laureaat Leuvense Stoofvleesbatlle

Deze namiddag vond de eerste Leuvense Stoofvleesbattle plaats. Winnares werd Kolet Janssen. Zij mag nu voor één jaar met trots de titel van ‘Beste Stoofvleeschef van Leuven’ dragen. De jury bestaande uit de chefs Kwinten De Paepe en Laurent Folmer, wijn- en bierkenner Alain Bloeykens en schepen van Feestelijkheden Dirk Vansina vonden het gerecht van de 57-jarige jeugdboekenschrijfster het beste in balans van de vier finalisten. De andere drie moesten maar nipt de duimen leggen. Zo was de jury bijzonder verrast door ‘het vegetarische stoofvlees’ van Geert Van Damme, had volgens hen Steven Arend veruit de beste saus gemaakt en mocht de jongste kandidate, Laura Brams, terugblikken op de beste cuisson.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.