Gratis kerstconcert in het Lemmenstinstituut

Een muzikaal cadeau voor iedereen
Op zondag 23 december vindt in Leuven het Kerstconcert plaats van de jonge violisten opgeleid volgens de Suzuki-methode onder leiding van Wilfried Van Gorp.

Op deze editie brengen de jonge musici werk van Bach, Brahms en van de Leuvenaar Charles De Bériot (°20/02/1802 in Leuven). De Beriot, een groot vioolvirtuoos, wordt gezien als de stichter van de grote Belgische vioolschool.

Kinderen en jongeren tussen de 4 en de 18 jaar staan garant voor een enthousiaste uitvoering van een verrassend hoog niveau. Muziekkenners en -liefhebbers worden verrast door de frisheid en het enthousiasme van deze jonge muzikanten. Van de eerste pasjes op het concertpodium over virtuose uitvoering van De Beriots ‘Scène de Ballet’ tot sfeervolle kerstliederen. Dit concert garandeert een prachtige start van de kerstperiode. Een sfeervolle receptie sluit deze muzikale namiddag af.

Praktisch
Kerstconcert op zondag 23 december, 15 uur
Lemmensinstituut, Herestraat 53, 3000 Leuven
Jonge violisten olv Wilfried Van Gorp
Inkom gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.