16de winterspeeltuin van 26 tot 29 december in de Brabanthal

Van woensdag 26 december tot zaterdag 29 december 2012 organiseert jeugdcentrum Vleugel F voor de 16de keer een winterspeeltuin.

De winterspeeltuin geeft alle kinderen van 3 tot 12 jaar de mogelijkheid om op een plezierige manier de kerstvakantie door te brengen. De kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassene (ouder, grootouder, nonkel, tante …). De winterspeeltuin is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur.

Dit vind je dit jaar in de winterspeeltuin: springkastelen, speelhuisjes, klauterbanen, hindernissenparcours, een kinderzwiermolen, kindervliegmolentjes, een powerwave, base jump en een speeltruck. Nieuw dit jaar zijn de rups, een speleo-klim, een supertrampoline, een funhouse en een schommelschip.

Tientallen animatoren zorgen voor de begeleiding van de kinderen.

De winterspeeltuin startte 1997 in een Philipshal met 1.700 betalende deelnemers. Daarna verhuisde hij naar de Brabanthal. Het initiatief bleef groeien en in 2004 kwam er een halve dag spelplezier bij en palmt de winterspeeltuin ook de Hal en de Foyer in. Dat is de maximumcapaciteit van de Brabanthal. In 2012 leefden 8.600 kinderen zich uit in de winterspeeltuin.

De inkom bedraagt € 5,00 per kind voor een hele dag. Volwassenen mogen gratis binnen. Voor de wachtende ouders en de spelende kinderen zijn er drankjes en hapjes (broodjes, warme wafels en ijsjes).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.