BRE3DBEELD, creatieve jongerendriedaagse in Leuven

Van 2 tot 4 januari 2013, vertrekken 15 jongeren op creatieve driedaagse in hun eigen stad, Leuven. Ze gaan op pad met 3 professionele kunstenaars en verblijven op de boot van Jongerenwerking Den Tube.

BRE3DBEELD is een initiatief van Link in de Kabel vzw en Jongerenwerking Den Tube in voorbereiding van een community project met M Museum. 15 jongeren schreven zich in om 3 dagen te experimenteren met fotografie, installatie en graffiti onder professionele begeleiding. De kunstenaars in kwestie zijn: Ief Spincemaille, Jonas Dreessen en Michiel Verstockt.

Op de planning staat een guerrilla actie in heel Leuven, die plaatsvindt in de nacht van 3 op 4 januari. De stad in het teken van BRE3DBEELD. Je bent alvast gewaarschuwd.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.