Nieuwe website Voedselstad Leuven

Vorige week kwam de nieuwe website www.voedselstadleuven.be gelanceerd. Voedselstad Leuven is een product van Voedselteams en hun project Voedselstrategie Leuven uit 2012. Met dit project wilde Voedselteams een plan ontwikkelen opdat Leuvenaars zich in de toekomst zouden voeden op een manier die lekker en gezond is, en tegelijk duurzaam, klimaatneutraal en sociaal rechtvaardig. De site geeft via een kaart een overzicht van de voedselstad Leuven: de boeren, de projecten, de organisaties, de eerlijke handel … Op de website kan je oproepen lanceren via het ‘vraag en aanbod’-formulier of een debat openen op het forum. Voor de website werd samengewerkt met de Leuvense webontwikkelaars van Statik.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.