Gedichtendag – 31 januari

Gedichtendag‘ is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. In Leuven ontdek je een handvol dichters tijdens een poëtische kroegentocht. De woorden en dranken zullen alvast rijkelijk stromen, want naar goede gewoonte trekt Gedichtendag langs een vijftal cafés.

Dichter bij jou, meer zelfs, met de dichter naar de kroeg“, dat is het idee van deze tournee in hartje Leuven. Een plejade dichters geeft een rondje poëzie met een schuimkraag van twee centimeter. Hef het glas op kunst, poëzie en passie!

Café ronde: De Dry Coppen, Libertad, Oase, Bluesette

met o.a. Charles Ducal, Stien Keunen, Jan Geerts, Johan Borghys, Bart Stouten, Steven Dusoleil, Guido Cloet, Ann Van Dessel en Yerna Van den Driessche

Het programma sluit net als vorig jaar om 22.00 uur af in het muziekcafé At the Bebop. Volgende dichters zullen optreden op deze poëtische afsluiter: Ellen Deckwitz, Tjitske Jansen en Maarten Inghels. Voor de muzikale noot zorgt Reena Riot.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.