Het Zondagavondgevoel – fABULEUS

Op 19 en 20 januari gaat met Het Zondagavondgevoel een eerste nieuwe fABULEUScreatie in 2013 in première.

De allerlaatste dag van de zomervakantie. De laatste uren van het weekend. Iedereen kent wel die verwarrende mengeling van uitbundigheid en weemoed op zulke momenten. Je grootmoeder wuift op de parking van het rusthuis de laatste bezoekers uit. Je vader loert van achter zijn pint naar een stapel ongelezen dossiers. Je broer blijft als een mot rond het gezellige licht in de woonkamer fladderen.

Vier bevlogen acteurs wentelden zich voor hun nieuwste creatie wekenlang in hun eigen zondagavondgevoel. Enkele jaren geleden maakten ze bij fABULEUS een schitterende bewerking van de roman Spelregels van Floortje Zwigtman. Deze keer nemen ze je mee op een rollercoaster van zoete herinneringen en fantasiebeelden, wilde plannen en angstdromen: een trip waarop ze een maximum aan spelplezier kunnen etaleren. Samen smeden ze een complot tegen de meedogenloze tijd.

Een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 12+.

Praktisch
zaterdag 19 januari 20.00u Première OPEK (uitverkocht)
zondag 20 januari 16.00u OPEK (extra voorstelling)
zondag 20 januari 20.00u OPEK (uitverkocht)
016 30 09 00

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.