Heverlee goes classic XIV

Op vrijdag 18 januari organiseert het Handelaarsverbond Heverlee haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Woudlucht en naar projecten van Blik op Afrika in Congo, Burundi en Kameroen. Naar goede traditie wordt het concert opgeluisterd door de leraren en leerlingen van het H.-Hartinstituut, door de Orgelpijpjes onder leiding van Dieter Staelens en Katrien Konings en door het gemengd koor Dauwgard.

Kaarten zijn te verkrijgen aan het onthaal van het H.-Hartinstituut en in café de Phare (Naamsesteenweg 108, Heverlee). Je kan ook telefonisch kaarten bestellen aan het onthaal (016/39 90 11). Kaarten kunnen dan de avond zelf worden opgehaald bij de ingang van de kapel. Vooraf inschrijven kan ook door overschrijving op het rekeningnummer IBAN BE68 7440 1901 6134 met vermelding “nieuwjaarsconcert 18 januari”, je naam en het aantal personen.

Tijdens de pauze en na de voorstelling is er de mogelijkheid om iets te drinken.

Praktisch
Vrijdag 18 januari 2013 20 uur
Prijs: volwassenen 10 euro, 12-18 jaar 5 euro, -12 jaar gratis
In de kapel van het H.-Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.