Zatte studenten op ‘Failed: Leuven’

Sinds kort is een nieuwe facebook pagina verschenen genaamd ‘Failed: Leuven‘ waarop men foto’s plaatst van zatte studenten. Zoals te verwachten, levert deze pagina veel controverse op… Voorstanders vinden de foto’s grappig en benadrukken dat niemand herkenbaar is op de foto’s en dat namen verwijderd worden. Tegenstanders vinden dit een schending van de privacy en merken op dat verschillende (mogelijk correcte) namen toch worden vermeld in de commentaren van de foto’s. Wat denken jullie?

De pagina ‘Failed: Leuven’ op Facebook.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Zatte studenten op ‘Failed: Leuven’”

Carolien
(on januari 9th, 2013 at 22:18)

Persoonlijk vind ik deze pagina nogal onschuldig studentenvermaak tijdens de examens. De mensen op de foto’s zijn echt wel onherkenbaar en eens de examens voorbij sterft deze pagina wellicht een stille dood.