Ariadne infobeurs

Op 31 januari van 18u tot 21u doorlopend organiseert Ariadne van Ziekenzorg CM Leuven een infobeurs. Ariadne is een aanbod van cursussen, informatiesessies en activiteiten voor mensen met een chronische ziekte of fysieke beperking jonger dan 65 jaar.

Een verandering in je gezondheidssituatie zet je wereld overhoop. Je krijgt heel wat te verwerken en zit met heel wat vragen. Je leven ziet er plotseling helemaal anders uit. Via cursussen, informatie- en ontspanningsmomenten biedt Ariadne je de kans om meer grip te krijgen op je leven en ziek of beperkt zijn. Ariadne is een gevarieerd aanbod van initiatieven voor mensen met een chronische ziekte of fysieke beperking jonger dan 65 jaar.

Infobeurs Ariadne
Neem een kijkje aan de verschillende standen en maak kennis met een leerrijk cursusaanbod en interessante infomomenten. Leuke activiteiten met Surplus en Komaan, ontspannende vakanties en initiatieven voor mantelzorgers. Er zal ook een tentoonstelling plaatsvinden van schilderijen, kleiwerken en foto’s die deelnemers Ariadne gedurende 2012 maakten tijdens enkele cursussen. Partners de Maretak, KVG Vlaams-Brabant en VLK stellen eveneens hun aanbod voor.

Praktisch
Donderdag 31 januari van 18u tot 21u doorlopend in CM Leuven, Platte-Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.