Première: Darling van Moya Michael & Igor Shyshko

De Zuid-Afrikaanse Moya Michael en de Wit-Rus Igor Shyshko werkten de afgelopen jaren bij gezelschappen zoals Rosas en Akram Khan. Shysko groeide op in de nasleep van de ramp in Tsernobyl en Michael in de politieke onrust van de apartheid. Grote invloeden die ook in een klein leven sporen nalaten. Ze trachten hun persoonlijke geschiedenis te traceren tot het moment van hun ontmoeting. Darling is een confrontatie tussen een macro- en een microwereld met dans als communicatiemiddel. Die samenwerking tussen twee zeer bijzondere, sterke en emotionele dansers levert een poëtische voorstelling op. (in het kader van Dubbelspel, i.s.m. 30CC)

Praktisch
ma 28 & di 29 jan 13 om 20.30u in STUK Soetezaal
dans • dubbelspel • première

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.