In the picture: Sneeuwvrij

Deze nacht en ochtend is er flink wat sneeuw gevallen in Leuven. Na een kleine wandeling langs een stuk van de Leuvense ring, moesten we vaststellen dat vooral fiets- en voetpaden er momenteel slecht bij liggen. Hoe is het bij jullie gesteld, beste Leuvenaars, is jullie omgeving goed berijd- en bewandelbaar?

Ook de wegen van het verkeerspark worden sneeuwvrij gemaakt ... #provdom #leuven #seemyleuven
Foto door eddiefromohio

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “In the picture: Sneeuwvrij”

Goofball
(on januari 20th, 2013 at 19:24)

Het fietspad voor de deur is met ministrookje bereidbaar. Wat me opvalt hoe weinig mensen hun voetpad voor de deur sneeuwvrij gemaakt hebben en dat in een weekend!

 
Carolien
(on januari 21st, 2013 at 11:41)

Ja, weinig mensen nemen blijkbaar de moeite om hun voetpad sneeuwvrij te maken. Nochtans een kleine inspanning die voor iedereen het leven wat aangenamer zou maken. Uiteraard ligt het voetpad voor ons appartementsgebouw er volledig sneeuwvrij bij!

 
marion
(on januari 23rd, 2013 at 15:18)

voetpad is sneeuwvrij maar zeer smal en geregeld versierd met een verlichtingspaal..wat betekent dat je op straat moet wandelen en aangezien daar niet wordt gestrooid kan je daar vrolijk je benen breken. Gezien de temperatuur wordt het met de dag gladder.

 
Bert
(on januari 23rd, 2013 at 16:34)

Tja, what’s the point van je stoep sneeuwvrij te maken als je op een woonerf woont waar de straat zelf niet sneeuwvrij gemaakt wordt? Of waar een heel stuk stoep grenst aan een parking waar niemand zich geroepen voelt?

 
Robin
(on januari 24th, 2013 at 11:24)

Er zijn toch nog plaatsen waar het niet gebeurt.
bv. Gaston Geenslaan, daar zie ik elke dag mensen over het straat fietsen omdat het voetpad/zebrapad niet sneeuwvrij wordt gemaakt.