Nigel Williams…voor de mannen

Voor al wie comedy graag een beetje ‘ruwer’ heeft, brengt Nigel Williams begin februari een avond stand-up in Wilsele speciaal voor de mannen van 72 …en  alle andere liefhebbers van comedy.

Zoals gebruikelijk  komt hij met een show doorspekt met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. In typische Angelsaksische stijl raast hij van het ene onderwerp naar het andere, laat hij geen spaander heel van alles wat zijn pad kruist en pakt hij op een onweerstaanbare grappige wijze heilige huisjes aan. Nigel brengt maatschappelijk relevante stand-up geënt op de actualiteit met messcherpe observaties. Zware thema’s vaak maar na al die jaren op de planken heeft hij genoeg flair om zijn observaties en commentaren te verpakken in een wervelende conférence, zonder ze te zwaar te laten doorwegen.
Het voorprogramma zal door Ralph Jennes verzorgd worden.

Kaarten en info op www.mannenvan72.be 

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.