The White Rabbit zoekt kunstenaars

The White Rabbit is een cultureel project dat de focus legt op samenwerking en multidisciplinariteit. Dit project wil beginnende artiesten (muzikanten, beeldende kunstenaars, schrijvers, grafisch ontwerpers,…) in contact brengen met ander creatief talent en zo een samenwerking op poten zetten. Dit gebeurt via een online platform waarop (beginnende) artiesten verzamelen en zich voorstellen. In mei zal er een tentoonstelling georganiseerd worden waar de werken van deze artiesten getoond zullen worden.

The White Rabbit is nog steeds op zoek naar kunstenaars. De deadline om deel te nemen aan dit artistieke collaboratieproject kruipt dichterbij. Heb jij zin om samen een kunstwerk te maken met een kunstenaar vanuit een andere discipline? Schrijf je dan in voor 2 februari en ga naar het eerste rendez-vous!

Meer info op: http://whiterabbitnetwork.wordpress.com/ of via Facebook: www.facebook.com/kulwhiterabbit

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.