6de editie Brocanterie Indoor

Op zondag 10 februari vindt in de Brabanthal de 6de editie plaats van de Brocanterie Indoor.

Deze Brocanterie Indoor is de winterversie van de rommelmarkten die al verschillende jaren georganiseerd worden tijdens de zomermaanden in en rond Leuven.

De vele standhouders bestaan uit particulieren, hobbyisten, verzamelaars en professionals, waardoor een grote diversiteit aan artikelen gegarandeerd is. Tweedehandsspullen, artisanale creaties, brocante en antiek, stock-en eindereeksverkopen, verzamelobjecten, vintagespullen… je vindt het allemaal op Brocanterie Indoor!

Op deze Indoor editie zullen ook enkele jeugdige ondernemers van het Paridaensinstituut aanwezig zijn met hun charmante project ‘Second Guess’. Deze mini-onderneming omvat een winkel met tweedehands kledij gevestigd in een caravan.

In de grote verwarmde zaal is er een cafetaria waar je terecht kan voor een natje en een droogje. Het openbaar vervoer (De Lijn – bus n° 630) zorgt gedurende de ganse dag voor een vlotte verbinding van- en naar het station. Deze bus rijdt om het uur.

De deuren van Brocanterie Indoor zijn geopend op zondag 10 februari 2013 tussen 10 tot 18u.

Alle info op www.brocanterie.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.