Jongeren uit Heverlee experimenteren in kunstlab van Piazza dell’Arte

De leerlingen van Heilig-Hartinstituut in Heverlee presenteren met gepaste trots het toonmoment van hun Piazza-projectweek, een multimediaal cultuureducatief project voor en door jongeren.

Geïnspireerd door het thema “Ontmoeten” experimenteerden de jongeren onder professionele begeleiding van Piazza dell’Arte in verschillende kunstdisciplines zoals Fotografie, Elektronische muziek en Monumentaal Kostuumontwerp.

De resultaten uit deze ateliers zijn stuk voor stuk originele en eigenzinnige artistieke werken waarin jeugdige creativiteit vooropgesteld wordt. Deze bruisende, kunstzinnige creaties kan je vrijdag 25 januari bewonderen tijdens een live, multimediaal toonmoment, een ‘moment de gloire’ voor de jongeren.

Praktisch
Toonmoment vrijdagavond
25 januari 2013 van 19u tot 20u.
Heilig-Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.