Repair Café Leuven

We gooien ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, voorwerpen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Tijdens Artefact organiseren STUK en Buurtwerk ‘t Lampeke een Repair Café. Dat is een plek waar oude kapotte gebruiksvoorwerpen gratis een tweede leven wordt gegeven. Repair Café Leuven zorgt voor het gereedschap en de know-how, jij brengt je kapotte spullen naar de reparateurs. Er zijn elektriciens, naaisters, timmerlieden, fietsenmakers … die samen met jou aan de slag gaan. Zo valt er altijd wel wat te leren.

Heb je niets om te repareren, neem dan een kop koffie of thee en steek een handje toe bij een reparatie van iemand anders. Repair Café wil bovenal laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Ga zeker eens langs in het STUKcafé om dit te proberen. Het goed gesprek krijg je er bovenop.

Praktisch
Zondag 17 februari en donderdag 21 februari van 14u00 tot 18u00
STUKcafé
gratis

i.s.m. Buurtwerk ‘t Lampeke, Wonen en Werken, Kringwinkel SPIT, VELO

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Repair Café Leuven”

Frans Schots
(on februari 2nd, 2015 at 14:44)

Wanner zijn de volgende activiteiten ?

In de webstek worden vermeld zondag 17 februari en donderdag 21 februari (zonder jaartal)
Voor 2015 kloppen deze datum niet !

met dank bij voorbaat voor uw reactie

met vriendelijke groet

Frans Schots

 
Carolien Coenen
(on februari 4th, 2015 at 10:15)

Beste Frans, ik denk dat je om een antwoord op je vraag te krijgen best rechtstreeks contact opneemt met de organisatie. Je vindt hun contactgegevens op http://www.repaircafe.be/nl/contact/.