Vierde Talenfestival in CLT te Leuven

De Leuvense vereniging Esperanto 3000 organiseert op zaterdag 23 februari 2012 het vierde Talenfestival in de lokalen van het Centrum Levende Talen (CLT), Dekenstraat 4, te Leuven. Geïnteresseerden krijgen opnieuw de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei vreemde talen en om vragen te stellen aan sprekers van die talen.

In de namiddag, vanaf 13:30, stellen een aantal mensen op ongeveer een uur hun taal voor. De deelnemers kunnen een viertal sessies meepikken uit een keuze van ongeveer 20 verschillende talen. Tezelfdertijd zal een thematische tentoonstelling over een groot aantal talen, bijkomende informatie verstrekken. Nieuw dit jaar zijn het Filipijns, Perzisch, Roemeens en Turks. Daarnaast worden een aantal andere talen uit alle werelddelen voorgesteld die op vorige festivals ook steeds op succes konden rekenen, zoals de Vlaamse gebarentaal, Chinees, verschillende Slavische en West-Europese talen. Dit jaar werd ook aan kinderen van alle leeftijden gedacht, en zo zal er doorlopend een workshop in het Spaans zijn.

Praktisch:

  • Centrum Levende Talen (CLT), Dekenstraat 4, te Leuven
  • zaterdag 23 februari 2012 vanaf 13:30
  • Meer informatie en inschrijvingen: zie http://www.talenfestival.be/
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.