Zesde Vlaamse Improcup

Ook dit jaar organiseren de Leuvense improteams Preparee en Improrlando de Vlaamse ImproCup, het officieuze wereldkampioenschap voor improteams uit Nederlandstalige maar niet-al-te-lage landen. Op donderdag 21 februari om 20.30u steken 12 spelers uit evenveel Vlaamse teams een pak enthousiasme, een mespunt piano en een ruime portie van de beste (uw!) suggesties in een bebloemde springvorm om er een verrukkelijke avondvullende show van te bakken.

De voorverwarmde oven van dit staaltje van verbale, visuele en vooral onvertoonde banketbakkerij staat in de Pieter De Somer aula in hartje Leuven. Om niets (of juist alles) aan het toeval over te laten, worden de verzonnen verhalen aan elkaar geglazuurd door een bloemrijk presentatieduo en aan integrale kwaliteitszorg onderworpen door een vakjury van oud-winnaars wiens palmares en cholesterolwaarden bevestigen dat ze heel wat gewicht in de weegschaal mogen leggen.

Heb je zin om zelf ook je vinger in de spitante slagroom te komen steken en te proeven van het beste wat improviserend Vlaanderen te bieden heeft, bestel dan tijdig je tickets om zeker te zijn van een goed zicht en voldoende gelegenheid om jouw held of heldin naar de overwinning te juichen (3/5 euro voor respectievelijk studenten/niet-studenten).

Praktisch
Donderdag 21 februari 20.30u
Aula Pieter De Somer
Tickets zijn online te verkrijgen

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.