Borstvoedingsinfo-avonden voor zwangere mama’s en hun partner

Een aantal keer per jaar organiseert La leche league Leuven een reeks van twee borstvoedingsinformatie-avonden, speciaal voor zwangeren. Daar wil de vereniging de koppels die een kindje verwachten een zo goed mogelijke voorbereiding geven op een succesvolle start met borstvoeding. De belangrijkste thema’s komen aan bod, er is eveneens plaats voor vragen. Tijdens de avonden wordt voornamelijk gefocust op de praktische kant van het borstvoeding geven: Hoe werkt het, hoe pak je het aan, hoe maak je het jezelf …en je baby aangenaam en gemakkelijk?
De eerste avond is vooral gericht op de allereerste momenten met je kindje: Hoe verlopen die allereerste momenten? Hoe kan ik een kindje goed aanleggen? Wat is er belangrijk bij die eerste momenten, om het verdere verloop van de borstvoedingsperiode gunstig te beïnvloeden? De tweede avond kijken ze al iets verder: Welke problemen kan ik tegenkomen, maar vooral: Hoe kan ik deze problemen voorkomen of overwinnen? We geven tips en informatie mbt voeden op verzoek, nachtvoedingen, hoe kan je weten dat je kindje genoeg heeft en nog zo veel meer.
Zal je voor het eerst een kindje aan de borst hebben? Had je al eens een kindje aan de borst, maar wil je de belangrijkste dingen nog eens opfrissen? Heb je een minder goede ervaring met borstvoeding achter de rug, maar wil je het bij het volgende kindje toch nog eens proberen? Jullie zijn allemaal heel erg welkom, La Leche League helpt je graag mee op weg!
De deelnameprijs is 15 euro voor de twee avonden, partners mogen gratis meekomen! In de prijs zitten oa twee informatiebrochures inbegrepen. Voor 15euro extra, krijg je er ook het Handboek Borstvoeding bij, dat wil zeggen dat je 7,5 euro bespaart op de normale aankoopprijs van het boek.
De avonden vinden plaats in het centrum van Leuven, op donderdag 14 maart en dinsdag 26 maart om 20.00u. Heb je vragen of wil je je aanmelden: bijeenkomsten.LLLLeuven@gmail.com of 0496 78 30 48
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.