Dankzij jou zit men goed bij de Tartaren!

Compagnie Tartaren is een buurtgericht sociaal-artistiek theatergezelschap. Het actieterrein van Cie Tartaren bevindt zich in de Ridderbuurt, een volkse wijk in het Noordwesten van Leuven, dichtbij de kanaalzone. Compagnie Tartaren wil met haar theater mensen die anders misschien geen kansen krijgen een eigen stem geven. Dit zowel voor spelers, medewerkers als publiek uit diverse groepen in de samenleving, met extra aandacht voor maatschappelijke kwetsbaarheid.

Door te streven naar een artistiek hoogstaand product wil Cie Tartaren op haar manier een barst slaan in de vicieuze cirkel van de kansarmoede. Enerzijds geeft het succesverhaal op het podium een menselijke waardigheid terug aan de speler. Anderzijds gaat de speler een relatie aan met zijn publiek op voet van gelijkwaardigheid, binnen een gemeenschappelijke artistieke beleving.

Wie Compagnie Tartaren een warm hart toedraagt, kan letterlijk een stoeltje bijdragen. Je kan Compagnie Tartaren helpen door een stoel te sponsoren. Voor 20 euro krijg je een gepersonaliseerde stoel met de tekst: ” Hier zit u goed dankzij… , levenslang zitplezier voor elke toeschouwer.” Je naam wordt op de website vermeld en je krijgt een foto van je eigen stoel!

Onze stoel is alvast besteld!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.