14 februari: Vier Valentijn tussen de klokken van de universiteitsbibliotheek

Op Valentijnsavond dompelen de klokken van de bib de stad onder in een romantisch sfeertje. Beiaardier Luc Rombouts laat klassiekers horen als Ne me quitte pas, You are Beautiful, Je t’aime moi non plus en andere Love Stories.

Bovendien… is er die avond exclusief en gratis torenbezoek voor koppels! Die avond zijn er 3 torenbezoeken waarop telkens 12 koppels alles live kunnen meemaken in de toren van de bib. Verras je lief en reserveer snel 2 plaatsen via http://forms.kuleuven.be/a0025/. Samenkomst aan het onthaal van de bib, telkens 20 minuten voor de start van de bespeling (18.40, 19.40 en 20.40).

Ben je te laat? Niet getreurd, dan kan je op de begane grond genieten van de hartverwarmende muziek! Alle info op www.kuleuven.ac.be/cultuur/beiaard.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.