Zesde Missa Lovaniensis op 3 maart 2013

Zondag 3 maart 2013 wordt de zesde Missa Lovaniensis, een mis in het Leuvens, georganiseerd in de Sint-Pieterskerk in Leuven. De mis begint om 10:30. Het mannenkoor de Joorzangers zullen ook optreden tijdens de kerkdienst.

En nu in het Leives:
Zondag 3 mêt 2013 es nen ieelen importanten dotem in alen agenda. De Sint Pieeterskerk zal wei es te klaan zoën! Jawel, de zesde Missa Lovaniensis komt er on. De fameize Leivese mis in de tool van ’t stad. En dieeken Dirk De Gendt, de parochegemieenschap van Sint Pieeter, de stad Leive en et Mannekuer De Joorzangers zanen et noëg appresjeire as ge da spektakulêr liturgis evenemènt zod wille boëwuene. En deut alen oeeterste best vei up toëd te koume. En ge wilt toch niks misse?

Mei onze Leivese greute, ieewenoud, ieeweg junk.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.