Vanavond opent Artefact!

Van 13 tot 24 februari organiseren de provincie Vlaams-Brabant en STUK, met de steun van de stad Leuven, het mediakunstfestival ARTEFACT. Hedendaagse, ecologische en duurzame stadsontwikkeling staan dit jaar centraal.

De baseline van het festival is ‘Artefact: avonturen in kunst, media en muziek’. Artefact breidt uit en breekt buiten de muren van STUK om Leuven mee in te palmen. Zo is er een installatie op de Grote Markt, staan er enkele werken in de Bib in Leuven en zijn er voor het eerst concerten in de vernieuwde zaal van Het Depot. Een voorstelling zal zelfs doorgaan in een supermarkt in het centrum van Leuven.

Het thema van dit jaar is ‘A City Shaped’. Hiermee wil ARTEFACT nieuwe aspecten van hedendaagse en toekomstige stadsontwikkeling onderzoeken en kritisch bevragen.

ARTEFACT is, op enkele concerten en performances na, gratis.

Vanavond vindt de openingsavond in het STUK plaats!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Vanavond opent Artefact!”

Carolien
(on februari 14th, 2013 at 18:12)

Zondag een Artefact rondleiding geboekt. Ik ben benieuwd!