Concert van het Arenbergkoor met Requiem van Giuseppe Verdi

Het Arenbergkoor zal op zaterdag 2 maart 2013 opnieuw een concert uitvoeren in de Concertzaal van het Lemmensinstituut. Onder leiding van dirigent Walter Proost en met begeleiding van het ‘Orkest der Lage Landen‘ zal het Arenbergkoor het meesterwerk ‘Requiem‘ van Giuseppe Verdi uitvoeren. Ook de koren ‘Vagantes Morborum‘ uit Brugge en ‘Waelrant‘ uit Borgerhout werken hier aan mee. Dit meesterwerk wordt opgevoerd met niet minder dan 160 koorleden, 4 internationale solisten en een groot orkest.

Praktisch:

  • Zaterdag 2 maart 2013 om 20:00 (deuren vanaf 19:30)
  • Concertzaal van het Lemmensinstituut, Herestraat 53 in Leuven
  • Meer informatie op http://www.arenbergkoor.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.