BBOG Woudlucht Heverlee viert 10 jaar autiwerking

Op zondag 24 maart 2013 viert de autiwerking type 1/8 van BBOG Woudlucht haar 10-jarig bestaan. Samen met ouders, leerlingen, oud-leerlingen en andere sympathisanten blikt BBOG Woudlucht terug op het ontstaan en de groei van de aangepaste klassen voor leerlingen met een Autisme Spectrum Stoornis.

Om 14u verwelkomen directie en leerkrachten alle gasten in de turnzaal van de school met een hapje en een drankje, gevolgd door een welkomstwoord door de directie, F. De Roost.

Nadien tonen de leerlingen van de autiwerking hun zang –en toneeltalent tijdens de opvoering van de musical tegen pesten, als afsluiter van deze feestelijke dag kunnen alle kinderen zich uitleven op de Vlaamse kermis.

Het einde is voorzien omstreeks 17u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.