Eerste editie Apps For Students

Op zaterdag 2 maart organiseert de Leuvense studentenportaalsite Trissen in samenwerking met de Open Knowledge Foundation, iMinds en de KU Leuven de eerste Vlaamse studentenhackathon. Studenten van alle onderwijsinstellingen worden uitgenodigd om in teams van max. 5 personen een applicatie te ontwikkelen die gerelateerd is aan het studentenleven. ‘s Avonds worden ook IT ondernemers jonger dan 30 jaar uitgenodigd voor een networking event, waarop enkele sprekers een inspirerende talk komen geven, en de resultaten van de hackathon worden voorgesteld. De bedoeling is om creativiteit, ondernemerschap en zelfstandig programmeren onder studenten te stimuleren. De deelnemers kunnen fantastische prijzen winnen, waaronder een Asus Vivo Tab. Bovendien wordt het beste team uitgenodigd om een talk te geven op TEDxUHasselt Salon

De jury bestaat uit Prof. Erik Duval, Pieter Colpaert (OKFN), Stef Verbrigghe (voorzitter AFC Leuven), Prof. Andrew Vande Moere, Valerie Taerwe (G-Flux), Maïkel Vandorpel (MediaGenix), Prof. Bart Van Looy.

Alle info op www.appsforstudents.be .

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Eerste editie Apps For Students”

Lies
(on februari 23rd, 2013 at 19:47)

Leuk! Ik lanceerde precies vandaag ook het voorstel om dit te doen voor de stad en met gegevens van de stad. Maandag op de gemeenteraad!

http://www.facebook.com/notes/groen-leuven/groen-wil-open-data-en-apps-voor-leuven/10151298937646088