Belgisch Kampioenschap Dodgeball 2013

Na het overdonderende succes van vorige editie presenteert zaalvoetbalclub OO Kessel-Lo met gepaste trots het Belgisch Kampioenschap Dodgeball part II: Balls of Glory!

Ook dit jaar heet OO Kessel-Lo jong en oud welkom in De Rijschool om te komen dodgeballen, een pint of iets anders te drinken en een lekkere spaghetti te eten. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart 2013 vanaf 15u. Momenteel zijn al meer dan 20 teams ingeschreven.

Voor zij die niet vertrouwd zijn met het concept dodgeball: elk team van 5 spelers probeert met behulp van de 5 ballen op het terrein de spelers van het andere team te raken door middel van het gooien van de bal. Wie geraakt wordt, is uit. Als de 5 spelers van het ene team allemaal geraakt zijn, wint het andere team logischerwijs.

De ploegen die het sportief goed doen, vallen uiteraard in de prijzen, maar ook de ploeg die het origineelst verkleed is, krijgt ook een prijs. De samenstelling van de teams is vrij: je kan ook met een vrouwenteam of een gemengd team deelnemen. Ook naast het veld is er voldoende animo voorzien. Je kan deelnemen aan activiteiten zoals nageltje klop en vogelpik. Wie zelfs dit te inspannend vindt kan zich neervlijen in de cafetaria en genieten van de vele verfrissingen. De hongerigen kunnen smullen van een heerlijke spaghetti.

Het BK Dodgeball staat garant staat voor een dag vol heldendaden, maar vooral hilariteit en fun. Ga zeker eens een kijkje nemen.

De facebookpagina van het BK Dodgeball

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.