Dans in STUK tijdens Move Me

Tijdens de laatste week van maart presenteert STUK een nieuwe Move Me-dansweek. Tijdens het avondprogramma Expression under oppression worden de schijnwerpers op Iran geplaatst. Met een film, een dansvoorstelling en live getuigenissen van de dansers, komen de toeschouwers te weten hoe artiesten trachten te werken in de politiek penibele omstandigheden van Iran. Move Me presenteert ook twee premières. In Shifts danst de Slovaak Peter Savel op de Goldbergvariaties van J. S. Bach, live uitgevoerd door Kamil Mihalov. De Griekse Georgia Vardarou presenteert met Phenomena nieuw werk. De dansweek sluit af met Brilliant Corners van het Franse Emanuel Gat Dance Company.

Van 25 t.e.m. 29 maart in het STUK. Meer informatie en tickets.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.