Eerste Ken-Uw-Stad-wandeling van Leuvense Gidsenbond: surfend door de tijd, tien eeuwen in twee uren

Op zondag 17 maart 2013 organiseert de Koninklijke Leuvense Gidsenbond haar eerste Ken-Uw-Stad-wandeling van 2013. Vier gidsen nemen je mee voor een wandeling van twee uren. De wandeling begint om 15:00 aan de pui van het Leuvense stadhuis (Grote Markt) en de deelname is gratis. Reserveren is niet nodig.

Stap mee in de teletijdmachine en maak in twee uur een reis door tien eeuwen Leuvense geschiedenis. De wandeling gaat langs tien monumenten – gedenkplaatsen – en tien verhalen komen aan bod die een beeld geven van tien eeuwen geschiedenis, telkens Leuvense verhalen geplaatst in een Europese context.

Dit is de eerste wandeling van een reeks. Het volledige jaarprogramma van de Leuvense Gidsenbond vind je op hun website http://www.gidsenleuven.be/ of in de programmagids 2013, te verkrijgen bij Toerisme Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.